Europas Mangfoldighed

Dronninggaard er erhvervslivets foretrukne vin og gave leverandør. Vi gør det personligt, hurtigt og nemt for dig. Det er os selv, der sørger for at pakke, køre og levere netop din skræddersyede logo-æske med dit visitkort. Du kan få en vinbeskrivelse med, evt. trykt på dit eget brevpapir. Du sparer både tid og kan være sikker på dine kunders tilfredshed. Personlig service ydes hver dag fra kl 7:30 til 16, hvor vi er klar på lager, butik og kontor. Hos os er det nemt og sjovt at handle vin.

Vi indkøber, lagerfører og sælger 300 skønne forskellige vine : Champagne, røde, hvide og søde vine samt spiritus og hedvine. Det er sjældent den billigste vin, der er bedst, men heldigvis heller ikke altid den dyreste.

Vi foretrækker vin fra Italien, Frankrig, Spanien og Tyskland. De bedste barbera og nebbiolo kommer fra Piemonte; Sangiovese fra Toscana; Syrah kommer fra Rhône; Chardonnay fra Bourgogne; Merlot fra Pomerol og St-Emilion; Cabernet fra Médoc; Chenin og Sauvignon fra Loire; Riesling fra Tyskland og Alsace…

Grand veneur FB Organic.pmg