3 måder som din virksomhed kan spare penge

Penge

Post Tags

Når alt kommer til alt er råd som ”skære ned på kaffen” afhængige af viljestyrke til bevidst at sige ”nej” til noget, du nyder.

Det overvejer heller ikke:

 • Den ekstra stress af at skulle gøre denne bevidste indsats
 • Fordelene du får ved at drikke den morgenkop (jeg ved, at jeg elsker at gå på en kaffebar, sidde ned og absorbere den pulserende atmosfære; det gør mig glad)
 • At du ikke sparer disse penge, medmindre du afsætter dem og geninvesterer
 • Så hvad er den smarte måde at spare penge på? Se efter de små, ubemærket huller i budgettet .

  Mange ejere af små virksomheder betaler for meget for visse udgifter. Disse beløb er ofte så små, at de næppe bemærker dem. Men samlet set over et år kan de kumulativt koste en virksomhed hundreder, hvis ikke tusinder af kroner. Resultatet er en negativ indvirkning på bundlinjen og pengestrømmen.

  Heldigvis behøver dette ikke være dig. Der er et par enkle ting, du kan gøre i dag for at reducere omkostningerne uden at fratage dig selv de små glæder som din morgenkaffe. Det tager bare nogle smarts, lidt forhandling, kontrol af dine eksisterende regninger og foretage forudbetalinger af lån. Glemte jeg at nævne, at der er en bonus?

  Forhandle om de månedlige regninger

  Det kan overraske dig, at du kan forhandle om dine regninger, herunder gymnastik medlemskab, forsikring, mobiltelefon og kabel tv omkostninger.

  Ja, jeg ved, at det ikke er sjovt at shoppe rundt og købe, men hvis du lægger en lille indsats på, kan du spare mange penge.

  Men hvordan præcist forhandler du? Det starter med et simpelt telefonopkald.

 • Fortæl virksomheden, at du er en loyal kunde (nævne, hvor længe du skal bekræfte dette)
 • Angiver, at du ikke ønsker at skifte på grund af et simpelt pengeproblem (referer til en anden virksomheds lavere satser for at vise, at du har foretaget research)
 • Spørg dem, hvad de kan gøre for dig
 • Vi indrømmer, at det ikke fungerer for alle virksomheder, men for dem, det gør, kan det spare godt over 6600 kroner årligt. Hvis du stadig spørger, om det fungerer, skal du overveje, at mange af vores studerende har brugt det til betydelig effekt.

  Hvis ovenstående ikke fungerer, så spørg, om repræsentanten kan overføre dig til kundeserviceafdelingen eller en anden afdeling, der kan hjælpe med din forespørgsel. Hvis dette stadig ikke fungerer, skal du reducere dine tab og gå videre til et firma, der kan hjælpe.

  Skær unødvendige abonnementsomkostninger

  Har du nogensinde tilmeldt dig en månedlig service, du nu sjældent bruger? Det var måske en god aftale, du var interesseret i produktet, eller de tilbød en gratis prøve på to uger?

  Uanset hvad motivene var, debiteres din konto nu hver måned. Du kan beslutte at beholde tjenesten, fordi den er et ubetydeligt beløb, og du vil have det praktisk til disse “bare i tilfælde af øjeblikke.”

  Men disse øjeblikke ankommer sjældent, og – med et øjeblik – du har mistet hundreder af dollars til en service, du sjældent bruger. Synes fjollet, ikke?

  Dette skete for mig, da jeg tilmeldte mig et medlemskab af en online skrivningsside. Jeg har siden annulleret dette medlemskab.

  Så gennemgå og annullere alle de abonnementsrelaterede tjenester, du sjældent bruger. Hvis du er bekymret for, at du muligvis bliver nødt til at bruge tjenesten i fremtiden, skal du trøste med at vide, at mange virksomheder lader dig betale, som du går. Tænk på fitnesscentre, der tilbyder dagspass i stedet for månedlige betalinger eller mobiltelefonselskaber, der giver dig mulighed for at opfylde dine data, som du har brug for dem.

  Forøg dine månedlige lånebetalinger

  Hvis du er nogen, der optager lån for at få mere driftskapital til din virksomhed, har du sandsynligvis en standard månedlig betaling, du foretager for at overholde betalingsplanen for det lån.

  Sagen er, at hvis du øger den månedlige betaling, betaler du mindre renter i løbet af lånets levetid og sparer penge i processen. Det behøver ikke engang at være en stor månedlig betaling for at realisere store besparelser.

  Giv din sparekonto et løft ved at oprette et budget. Ved du for eksempel, hvor meget du har brugt på restauranter i sidste måned? Se gennem dit seneste kreditkort eller kontoudtog. Brug mere, end du troede? Bare rolig, det sker med os alle (især i fodboldsæsonen).

  I stedet for at bruge tilfældigt, udvikle et budget, der matcher din indkomst og hold dig så tæt på det som muligt. Sæt månedlige forbrugsmål for nødvendigheder som mad og tøj og fornøjelser som underholdning og rejser. Apps som MoneyLion hjælper dig med at holde øje med dine udgifter og giver dig mulighed for at holde dig på toppen af ​​dine mål.

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *